Home > BeLife Coaching

BeLife Coaching

BeLife is een praktijk voor coaching, training en advies en richt zich op persoonlijke ontwikkeling. Personal coaching voor particulieren en binnen bedrijven.

 

Personal coaching is begeleiding in je gehele persoonlijke ontwikkeling & groei, dit raakt zowel het werk als de privésfeer. Door een personal coach in te schakelen kun je meer uit jezelf en je werk halen en meer doen met je talent.

Elk mens beschikt over kwaliteiten en talenten, maar natuurlijk heeft ook iedereen zijn beperkingen. De hoofdactiviteit van BeLife is , deze unieke, specifieke combinatie van talenten en kwaliteiten ontplooien en laten groeien  en de persoonlijke belemmeringen  doorbreken.

 

Personal coaching BeLife – geef je eigen leven vorm

 

Met BeLife coaching leer je jezelf actief vormgeven, assertief zijn. Je leert hoe je beperkende factoren doorbreekt en hoe je je leven zodanig vormgeeft  of ‘restyled’ om optimaal geluk voor jezelf te creëren.  Je krijgt meer focus op jezelf, een betere focus op je wensen en toekomstplannen, je leert je talent ontplooien en hoe je een leider kunt zijn van je huidige en toekomstige leven.

De aanpak is professioneel maar no-nonsense, oplossingsgericht denken en communiceren. BeLife is Uniek en onderscheidend. Uniek omdat ik gebruik maak van diverse methodieken en theorieën en dat combineer met een zelfontwikkelde praktijkgerichte aanpak en concrete afsluiting van het traject.

 

Wat kan je verwachten

Coaching in persoonlijke ontwikkeling betekent het helder krijgen van vragen zoals:

Wat vind ik nu echt belangrijk en hoe kan ik van daaruit mijn leven vormgeven?

Hoe kan ik mijn talenten meer tot ontwikkeling brengen?

Hoe vind ik werk dat mij voldoening geeft?

Hoe creëer ik een goede balans tussen werk en privé?

Hoe leer ik assertief te zijn?

Hoe geef ik mijn dromen vorm?

 

Get Personal

Personal coaching is een vorm waarin alle facetten uit het leven aan bod komen of je het traject nu vanuit een privé of werksituatie aangaat. Lees meer……..

 

Submenu

Contact Sitemap Home
BeLife Wees jezelf, wees uniek & leef je passie en je talenten.