Home > BeLife Coaching > Uniek

Uniek

 

Ieder mens is uniek. Om meer uit jouw leven (en werk) te kunnen halen en meer met je talent te kunnen doen, is het belangrijk om eerst bewustwording te creëren van jezelf: het helder krijgen van identiteit en overtuigingen.  De basis voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

BeLife is uniek in een praktijkgerichte aanpak waarin je wordt uitgedaagd je grenzen te verleggen.

 

De mens is een visueel ingesteld wezen en neemt gemakkelijk informatie op in de vorm van beelden. Denk maar aan het spreekwoord `een beeld zegt meer dan duizend woorden' of aan het feit dat de meeste mensen beter zijn in het onthouden van gezichten dan van namen. Door mijn persoonlijke achtergrond, vanuit mijn vak en ervaring met filmen, het effect van film en reflectie, maak ik tijdens het traject een persoonlijke Filmreflectie.

 

Film-reflectie

Je krijgt in het personal coachtraject een persoonlijke opdracht, waarmee de coach met jou de praktijk van het leven ingaat, waarin je wordt uitgedaagd je grenzen te verleggen. Jouw persoonlijke ontwikkeling op film, met als doel de nieuwe inzichten en inspiratie in de praktijk te ervaren. Zien is geloven.

*Filmopdrachten kunnen ook gedaan worden in specifieke vaardigheids- en competentietrainingen. 

 
 
 
Jouw hele wereld is net zo ruim als je kunt denken
Dat wat je wilt zien, dat zie je om je heen

 

 

 

 


 

Contact Sitemap Home
BeLife Wees jezelf, wees uniek & leef je passie en je talenten.