Home > In Company

In Company

Haal het beste van mensen naar boven    

Coaching In Company

Personal coaching is zinvol voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en zijn functioneren wil verbeteren, zowel in de werksituatie als thuis. Dit betekent dat in principe iedereen en dus ook iedere medewerker binnen een organisatie gecoacht kan worden.

 

Een werkgever wilt dat zijn mensen optimaal presteren, zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun loopbaan en het oplossen van hun problemen. Hierin  is het belangrijk dat mensen inzicht krijgen in hun talenten en mogelijkheden en deze ook weten te benutten. Het is zonde om talent te laten doodbloeden en zonde om niet-gemotiveerde mensen te laten zitten waar ze zitten. Enthousiaste mensen die hun potentie tot uiting kunnen laten komen, zijn van toegevoegde waarde voor alle facetten binnen een bedrijf.

 

Door gebruik te maken van coaching geeft een bedrijf zijn mensen persoonlijke aandacht. Kom je erachter of mensen willen en kunnen groeien binnen het bedrijf of komen werknemers er zelf achter dat ze willen vertrekken omdat ze ergens anders veel beter tot hun recht komen.

Omdat een coach niet tot het werk- of privéleven behoort, kan er vrijuit worden gesproken over zaken zoals; Waar willen ze heen met hun carrière? Hoever reiken de ambities? Hoe tevreden zijn ze echt in hun huidige positie?  Hebben ze voldoende capaciteiten om te groeien of zit iemand aan zijn top?

Coaching zorgt ervoor dat mensen effectiever worden in hun denken doen en laten. Voor een bedrijf betekent dat ook als geheel effectiever functioneren.

 

 

BeLife biedt de volgende diensten:

Personal coaching                         Training                                   Consultancy & Advies

   Film-reflectie                            Communicatie                                    Mediation

 

Personal coaching: Be-life Coaching is gespecialiseerd in de individuele begeleiding en biedt een resultaatgerichte, intensieve begeleiding van werknemers,  helpt en begeleidt ze in persoonlijke ontwikkeling. Een personal coachtraject zorgt voor meer zelfbewustzijn, waardoor de medewerkers effectiever kunnen omgaan met problemen, maar ook met mogelijkheden zowel op het werk als privé. Trainen in oplossingsgericht problemen aan te pakken, op effectieve wijze communiceren, maar ook persoonlijk in balans te zijn en te blijven. Balans tussen werk en privé, balans tussen een goede werkdruk en ruimte voor ontspanning en ontwikkeling. Hierdoor leren mensen hun potentieel te benutten en effectiever te functioneren.

  

Training: Trainingen zijn gericht op specifieke  gedragingen, competenties en vaardigheden. Denk aan specifieke communicatie training, assertiviteitstraining, omgaan met stress, persoonlijke effectiviteit.

 

Consultancy & advies: consultancy gericht op bedrijven en problemen met hun werknemers of juist het willen verbeteren van de effectiviteit van hun mensen en bedrijf, het willen laten groeien van hun mensen zodat ze die potentie in hun werk kunnen benutten.  Consultancy kan zich ook richten op de interne communicatie in bedrijven, tussen afdelingen, binnen teams, in vergaderingen, conflictsituaties...etc.

 

Communicatie: Bij communicatietraining kan gedacht worden aan; hoe communiceer je in conflictsituaties, hoe geef je en ontvang  je feedback (en kritiek), hoe ga je moeilijke gesprekken in.  Hoe communiceer je naar je ondergeschikten? Eerst wordt er gekeken naar de persoonlijke stijl en vervolgens wordt  gericht aan de slag gegaan met het communicatiedoel.

 

Mediation: Een conflict is gebaseerd op verschillende waarheden die niet in één verhaal passen. Mediation kan zorgen dat partijen met verschillende waarheden (weer) dichter bij elkaar komen.

 

Film-reflectie: Belife is uniek in een praktijkgerichte aanpak waarin personen worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen. Een persoonlijke opdracht op film, met als doel nieuwe inzichten en inspiratie in de praktijk te ervaren. Filmopdrachten kunnen ook gedaan worden in specifieke vaardigheids- en competentietrainingen.

 

De coachingssessies vinden plaats in de praktijk of op locatie – binnen of buiten werktijden
*Tarieven en organisatie voor bedrijven op basis van aanvraag.

 

Contact Sitemap Home
BeLife Wees jezelf, wees uniek & leef je passie en je talenten.