Home > Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Simone Scheen en ik ben iemand die alles uit het leven wil halen en elke uitdaging pak ik graag aan. Als het zou kunnen zou ik drie levens tegelijkertijd leven. Ik ben dan ook te omschrijven als de optimist en de idealist met tomeloze energie!

Mensen hebben mij altijd al geboeid.Na mijn opleiding Journalistiek ben ik gaan werken in de televisiewereld.†Die wereld is dynamisch, het is uitdagend, divers, onvoorspelbaar en creatief, het gaat over mensen en is voor mensen.†Kortom: alles waar ik van hou. Het mooie van televisie maken is dat alles kan. In dit vak maak je soms onmogelijke dingen mogelijk! Kan niet bestaat niet en denken in oplossingen in plaats van in problemen is een basisonderdeel in mijn werk.

Ik zie in mijn werk en omgeving veel mensen die mij inspireren, degene die gaan voor hun droom,een missie hebben, zich durven te laten zien! Maar ik kom ook mensen tegen die hun motivatie kwijt zijn, twijfelen, vastzitten in een sleur, doorrennen en geleefd worden of zichzelf beperken op basis van gewoonte, vastgeroeste patronen en oude overtuigingen. Twijfelen lijkt een zwakte geworden te zijn die we vooral niet meer mogen tonen.We gaan onszelf voorbij en vergeten naar onszelf te luisteren en zoeken geluk in prikkels van buitenaf. Ik zie mensen die dingen anders zouden willen maar niet weten hoe en daarin vastlopen .

Het is mijn visie dat iedereen gelukkig kan zijn; als men zich vrij voelt, zichzelf is, geniet van het leven door datgene te doen waar zijn of haar passie en bezieling tot uiting kan komen. Ik geloof dat iedereen grotendeels zijn eigen geluk kan creŽren en bepalen, door vanuit je missie te gaan leven en te zijn wie je bent en datgene te doen waar je hart ligt.

Een creator te zijn van je eigen leven blijkt in de praktijk best lastig te zijn. Ik wil mensen daarom helpen en begeleiden in het helder krijgen van hun kwaliteiten en die tot uiting kunnen brengen. Inspireren om talent te benutten. Mensen motiveren hun dromen en passie te volgen. Dat is wat ik met Belife wil doen.

Ik heb hiervoor de opleiding Balanscoach gevolgd en begeleid nu mensen middels coaching om het beste uit zichzelf naar boven te halen.†

Contact Sitemap Home
BeLife Wees jezelf, wees uniek & leef je passie en je talenten.